24210.44696 6971.56.88.53

Ελ. Βενιζέλου 64, Βόλος

n.antoniou@anyline.gr

Υπεύθυνος : Νικόλαος Ι. Αντωνίου

 

Συστήματα συναγερμού

Είτε πρόκειται για ένα απλό σύστημα συναγερμού είτε για ένα με τη δυνατότητα εισαγωγής αυτοματισμών για τις δικές σας ευκολίες, έχουμε τη λύση. Ο πίνακας της inim electronics περνάει μια άλλη φιλοσοφία. Το Ιταλικό αυτό σύστημα συναγερμού έχει πάρα πολλές δυνατότητες ως σύστημα ασφαλείας, πυρανίχνευσης και σύστημα αυτοματισμού. Το πλεονέκτημα εδώ είναι η ποίότητα κατασκευής, η ευελιξία προγραμματισμού και το χαμηλό κόστος. Η απομακρυσμένη πρόσβαση είτε μέσω τηλεφώνου ή μέσω εφαρμογής από υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο το καθιστά τρομερά εύκολο και γρήγορο στη λειτουργία του. Από τον έλεγχο των ζωνών, των συμβάντων, των προγραμματισμένων σεναρίων που διαθέτει μέχρι και στις δυνατότητες επέκτασης του, ο inim βρίσκεται στη κορυφή όλων των συστημάτων που κυκλοφορούν. Από 5 ζώνες έως και 100, ενσύρματη ή ασύρματη εγκατάσταση, συνδιασμό με KNX συστήματα, για το σπίτι, το γραφείο, ή το εργοστάσιο, ο πίνακας PLC της inim έχει να προσφέρει πολλές λύσεις.

 

Συστήματα πυρανίχνευσης - πυρασφάλειας

Για τη συμβατική πυρανίχνευση ή για τη διευθυνσιοδοτούμενη οι λύσεις που προσφέρουν οι πίνακες της inim είναι απλά επαγγελματικές. Από 2 ζώνες έως και 36 για τους συμβατικούς πίνακες, με μπουτόν κατάσβεσης και ακύρωσης, με εντολή πρεσοστάτη, ηλεκτροβαλβίδας ή πυροκροτητή και έξοδο για φωτεινή επιγραφή οι πίνακες της inim προσφέρουν μία ολοκληρωμένη λύση για τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

Κάμερες ασφαλείας

Αν πρόκειται για δικτυακές IP ψηφιακές ενσύρματες ή ασύρματες από 1MP - 12MP ή ψηφιακές ενσύρματες CVI μέσω ομοαξονικού καλωδίου από 1MP - 8MP, έχουμε τη λύση. Η γκάμα των καταγραφικών είναι πάρα πολύ μεγάλη και μπορεί να καλύψει ανάγκες έως και 256 κανάλια σε μία συσκευή. Επιπλέον τα 5 - υβριδικά καταγραφικά της Dahua μπορούν να υποστηρίξουν όλες τις τεχνολογίες και τα πρωτόκολλα σε συνδιασμό χωρίς να είναι απαραίτητη η ολική αναβάθμιση ενός παλιού συστήματος, περιορίζοντας κατ'αυτόν τον τρόπο το κόστος, καιθώς επίσης δέχονται IP κάμερες, έως και 5MP.

 

Ελεγχόμενη πρόσβαση

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον έλεγχο ειδικών χώρων με τη χρήση καρταναγνωστών, μπουτονιέρας, βιομετρική ταυτοποίηση ή proximity sensor σε συνδυασμό με ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό όπως ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές ή ηλεκτρικές κλειδαριές με πύρο. Τα συστήματα μπορούν να είναι αυτόνομα ή ελεγχόμενα από κεντρική μονάδα για περισσότερες ευέλικτες ρυθμίσεις.